Zonnebrillen

Ray Ban

Ray Ban zonnebrillen, altijd goed. Iedereen kent het het merk en heeft er wel 1 of 2. De piloten modellen blijven een mode item, in verschillende kleuren en met echte minerale glazen. Ze blijven mooi. Probeer ook het nieuwste model van Ray Ban eens bij ons in de winkel.

Ralph

Ralph Lauren is de ontwerper van RALPH zonnebrillen. Modieuze zonnebrillen in de prijs klasse 100 euro. Makkelijk op sterkte te maken zodat u scherp zicht heeft en een hippe look. 

Tom Ford

Tom Ford een merk van luxe in de hogere prijsklasse, gedragen door o.a. H.M. Maxima. Voor dames op en top elegantie, voor heren stoer en gewaagd. Alle Tom Ford zonnebrillen in de winkel 50% korting. 

GUCCI zonnebrillen

Nieuw in de collectie, GUCCI zonnebrillen voor dames en heren. De nieuwe Gucci zonnebrillen zijn vooruitstrevend en elegant. In elke zonnebril ziet u duidelijk het signatuur van een Gucci. Nu de monturen bij Kering Eyewear gemaakt worden is kwaliteit mooier dan ooit.

Swarovski zonnebrillen

Swarovski zonnebrillen hebben de luxe uitstraling van dit merk. Mooie details en verfijnde stenen maken dat het klasse uitstraalt. Kom naar de winkel om ze te passen en u zult verbaasd zijn over de prijs.