Monturen

Jaguar

Comfort, design en exclusieve stijl.
 
De traditionele waarden van het merk Jaguar zijn: Luxe en elegantie. Superieure kwaliteit en exclusiviteit. De Jaguar monturen en zonnebrillen combineren een uitzonderlijk design met technische perfectie.

Etnia Barcelona

Orginele en kleurrijke monturen uit Spanje. Exclusief voor de particuliere optiekwinkels. Vakmanschap wordt verheven tot Kunst. Wij hebben altijd een grote collectie van Etnia Barcelona in de winkel.

WooW

Woow wat een gave brillen. Dit kleine merk weet kleur en gewaagde vormgeving goed te combineren. Elke 3 maanden krijgen we nieuwe monturen van Woow. Door het ruilsysteem hebben we altijd de nieuwste in de winkel.

MarcO'polo

Deze trendy monturen collectie is voor de trendwatchers die Instagram op de voet volgen. Van gouden metalen ronde brillen tot transparante kunststof monturen. Een rustige, stijlvolle collectie met piloten modellen in zilver en alles in lichtgewicht uitgevoerd. 

GUCCI monturen

GUCCI eywear heeft weer een super mooie collectie gemaakt. Wij zijn dan ook trots dat wij 1 van 150 Gucci dealers in Nederland mogen zijn. 

JF Rey en Volte Face

Het Franse elan spat er vanaf bij deze merken.
 
JF Rey maakt al jaren gewaagde design monturen met kleur.
 
 
Mooie vormen en unieke kleuren combinaties kan alleen Volte Face maken.