Monturen

Jaguar

Comfort, design en exclusieve stijl.
 
De traditionele waarden van het merk Jaguar zijn: Luxe en elegantie. Superieure kwaliteit en exclusiviteit. De Jaguar monturen en zonnebrillen combineren een uitzonderlijk design met technische perfectie.

Etnia Barcelona

Orginele en kleurrijke monturen en zonnebrillen uit Spanje. Exclusief voor de particuliere optiekwinkels. Vakmanschap wordt verheven tot Kunst. Wij hebben altijd een grote collectie van Etnia Barcelona in de winkel. 1 van onze favorieten vanaf 165 euro.
 
Tip: als je in Barcelona bent dan kun je bij de Etnia winkel altijd op het dakterras een drankje drinken maar dan moet je wel een Etnia bril op je neus hebben. ;-)

MarcO'polo

Deze trendy monturen collectie is voor de trendwatchers die Instagram op de voet volgen. Van gouden metalen ronde brillen tot transparante kunststof monturen. Een rustige, stijlvolle collectie met piloten modellen in zilver en alles in lichtgewicht uitgevoerd. 

Binoche, het brillenmerk uit België.

 
Aparte vormgeving, mooie kleur samenstelling. Net even spannender maar draagbaar.

JF Rey en Volte Face

Het Franse elan spat er vanaf bij deze merken.
 
JF Rey maakt al jaren gewaagde design monturen met kleur.
 
 
Mooie vormen en unieke kleuren combinaties kan alleen Volte Face maken. 

Charmant - Caroline Abram

Monturen voor dames in titanium. Gedekte kleuren, verrassende vormen en lijnen zijn het kenmerk van de ontwerpster. Gemaakt van hoge kwaliteit Japans titanium door Charmant. Ook maakt deze fabrikant Line Art, een collectie brillen gemaakt als sierraad. Glasbrillen zo mooi. De nieuwe collectie is de moeite waard om te komen bekijken.